ericlf2007 發表於 8-3-2016 03:40:01

SDNE - PVP報到 & 外交區 (ヾノ・ω・`)ヾノ

GAME名: LV5

OTL個名已經唔知比冰個用左
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRFkifUbp7az9j8CV3snujDLe8KwP20wbp9ikcYMgt5qG83-S_RMg

基本操作同SD冇乜分別

一樣有收刀/甩刀/MCA/反SP   不過時機同手感就有好大分別

就算SD老玩家都要時間慢慢適應

舊機體既技能/武器/必殺全部跟番SD一樣   

不過攻擊範圍同判定就有好大差別   實際玩過就知   

射擊方面我覺我完成度已經接近舊SD有自動lock射擊優化都做得7788

不過近戰仍然差D成日會錯位期待下次更新搞好埋佢

暫時未有oc或強化每部機平均打10場就升爆(Master)

目前我覺得最大問題係仲未有得改制一定要你用1234

如果你係打算以SD老江湖既身份入去SDNE蝦新手可以收皮

實際打過幾場就知我諗隻SDNE入面最少有3成玩家都係舊SD回流番黎

同高頻冇咩分別

我打左成百場算係搵番SD既5~6成水準?   但唔開廚機入場都仍然覺得有壓力

至於新手任送既機入面我大推 黑FLAG (B)   廚到hihi

字面B機實際萬能型S機射程遠過光槍1.5倍粒粒彈都同光槍一樣痛
有急降V   R變形互換接近無限彈藥係咁咇咇咇而且定位係拳機氣又長又好格
對面閃光同能天使連摸都摸唔到部機直接拉射玩死正義都要開晒雙技先追到黑FLAG
同SD果部垃圾FLAG完全係兩部機黎我已經用上癮=]
(ps:太夜冇人開場 , 聽朝再拍片放上黎)

感想:以老玩家角度SDNE絕對搵得番SD果種Feel            
       與其等SD屍服 SDNE港/國服不如玩住韓服先依家又唔洗VPN
       而且當你成功入到Game就可以無視泡菜文
       D介面操作連小學雞都識用         
       至於連線品質我覺得同以前玩SD港服冇乜分別就係      
       玩左成日都冇斷過線又冇點Delay過 (我用香港寬頻)

結論:其實只係高清SD但要迫你重新買過晒D機Hi Auntie
http://www.meimi.cc/wp-content/uploads/20151103/do1m5dkxun4109.jpg

最後遊戲上有咩問題都可以問我例如咩機好用點樣拎機體之類

billson 發表於 8-3-2016 04:45:10

玩韓服俾人話都唔知, 所以要學下韓文旁身:D

새기-他妈的
바보 야 傻瓜
변태 야 变态
개자식 아 臭小子
몹쓸 녀석 可恶的家伙
씹할놈 아 该死的家伙
죽 가라 去死吧
너 죽을래? 想死吗?
너 정신병 이 야 ? 你神经病啊?

ericlf2007 發表於 8-3-2016 05:19:49

玩韓服俾人話都唔知, 所以要學下韓文旁身

새기-他妈的
바보 야 傻瓜
변태 야 变态
개자식 아 臭小子
...
billson 發表於 8-3-2016 04:45 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

Hi Auntie 既泡菜文係咩

有來有往先符合禮數
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTvJ0zNtbfm4UhsBHeTgF-b1vP2QI_rTDNVHMqJSOG0SY5C4_6Y-A

billson 發表於 8-3-2016 20:37:15

回復 3# ericlf2007
用翻港服sd常用詞,
直接打 on 9, sp9, pk, fxxk
(在韓服,這不是粗口!)

韓服很多中國人,你可以打草泥馬,卧槽,你媽B...
用eng最好, 打招呼講一聲delay no more,我在uk是這樣教鬼佬的:lol:
發揚HK獨有的本土語言文化

battleno 發表於 9-3-2016 19:19:53

收唔到槍先最麻煩

victor97 發表於 15-3-2016 00:11:45

Hi just started to play this game today

Game name : Victor97

add me and play together

UIOPRT 發表於 15-3-2016 14:29:07

5駛VPN?:o

henry9207 發表於 16-3-2016 22:48:59

87,push~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hkkoko 發表於 17-3-2016 01:45:25

想淘個AC玩....但有機會比人封號.....
算..等港/台服
咪9比GAMEONE代理PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

bevisyin 發表於 19-3-2016 01:44:57

想淘個AC玩....但有機會比人封號.....
算..等港/台服
咪9比GAMEONE代理PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ...
hkkoko 發表於 17-3-2016 01:45 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

講真依加bandal自己代理都唔出奇(佢手遊都自己搞)

不過就算係gameone大家咪一樣照跳火坑:lol:
頁: [1] 2
查看完整版本: SDNE - PVP報到 & 外交區 (ヾノ・ω・`)ヾノ